Ingrediënten (4 personen)
- 2 tenen knoflook
- 2 el arachideolie
- 600 g hutspotgroenten (450 g wortels / 150 g uien)
- 1 el tabasco
- 2 zoete puntpaprika’s
- 400 g kipdijfiletreepjes shoarma
- 900 g aardappels
- 100 g cheddar
Bereiden
- Kook de aardappels in circa 15 min gaar
- Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten, knoflook, tabasco en peper naar smaak 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- Verwijder ondertussen de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen.
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kipshoarma en paprika 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- Meng de hutspotgroenten met de gestampte aardappels en 3/4 van de kaas. Serveer met de shoarma, bestrooi met de rest van de kaas
Leave A Comment